Superlion yhtiöt

Tähän lyhyt ingressi yhtiöstä ja sen toiminnasta.

Vaellan logo

Vaellan Vehicles – testi

Vaellan kevytajoneuvot ovat suomalainen innovaatio Superlion Oy:ltä. Voit käyttää Vaellan-tuotteita ympäri vuoden kaikissa sääoloissa maastosta riippumatta. Vaellan on suunniteltu työkäyttöön, mutta on nyt myös saatavilla kuluttajille. Vaellan vetää perässään kuormaa, selviytyy vaikeista olosuhteista helposti, ei jää kiinni vaativassakaan maastossa sekä ylittää syviä ojia joista muut laitteet eivät selviydy. Laite on aina helppo purkaa ja kasata vain minuuteissa, oli sitten kyseessä kuljettaminen tai säilyttäminen.

Lue lisää osoitteesta vaellan.com

Hiilet logo

Hiilet – For the best private sessions

Tähän lyhyt esittely Hiiletistä.

Superlion kiinteistöt

Superlion Oy kiinteistöt tarjoavat asiakkailleen monipuolisia tiloja asiakkaidensa käyttöön. Ensisijalla ovat käyttäjien ja työntekijöiden tyytyväisyys ja hyvinvointi. Superlion Oy:n toimitilat löytyvät osoitteesta Naattiantie 1, 40520 Jyväskylä.

 

Joustava ja aikaansaava vuokranantaja, joka hoitaa asiat sovitusti ajallaan. Superlion Oy ottaa huomioon vuokralaisen tarpeet sekä pitää ensisijaisesti huolta käyttäjien hyvinvoinnista. Suosittelen lämpimästi!

Tiina Mäenpää
Hankepäällikkö
Jyväskylän kaupunki

Creater – Vapaa-ajan verstas

Maailman ensimmäinen kaikille avoin verstas 24/7. Asiakkaidemme käytössä laaja konekanta tehdä ja toteuttaa. Todellinen tee-se-itse ihmisten olohuone. Käy tutustumassa tiloihin Naattiantie 1 alakerrassa.

 

Lue lisää osoitteesta creater.fi

Super Sampling näytteenottolaitteet

Tarjoamme kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuja vaativimpiinkin vesianalyysitarpeisiin maailmanlaajuisesti. Tuotamme tällä hetkellä lähes 20 erilaista näytteenottojärjestelmää ja laitetta. Laitteemme ovat akkreditoituja sekä pystymme hoitamaan puolestanne myös laitteiden sertifikaatit, sekä olemme tukena laitekannan hallinnassa.

Superlion suunnittelu ja konsultointi

Superlion Oy:n selkärankana on kansainväliset suunnittelu- ja konsultointiprojektit. Tarjoamme ammattilaisia tyypillisesti pitkäkestoisiin ja valmiiksi asti tuotettaviin projekteihin. Tyypillisiä projekteja tarjottavista resursseista: Mekaanikka-, -sähkö, -järjestelmäsuunnittelu sekä tuotekehitys. IOT ja IT-järjestelmät sekä erilaiset telematiikkaratkaisut. Myynnin- ja markkinoinnin johtotehtävät sekä hallitus- ja johtoryhmätyöskentely. Kauttamme myös saatavilla myyntihenkilöstöä erikokoisiin projekteihin.